Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin

381

Bəzi meyvələr var ki, onlar qabığı ilə yeyilir. Bəzilərini isə qabığı soyularaq qəbul edirik.

NUHÇIXAN qreypfrut, naringi, portağal kimi qabığı soyulduqdan sonra altında qalan ağ hissəciyin orqanizmə olan faydaları haqda məlumat verir:

– Bu ağ hissə sinir sistemini sakitləşdirir;

– Qan dövranını yaxşılaşdırır;

– Xolesterola və yüksək təzyiqə qarşı mübarizə aparır;

– İştah açır;

– Dərini canlandırır, gözəlləşdirir;

– Həzm prosessini yaxşılaşdırır;

– İmmuniteti möhkəmləndirir.

Mətndə səhv varsa, onu qeyd edib Ctrl+Enter düyməsini basaraq bizə göndərin.

Digər xəbərlər

Xəbərin mətnində orfoqrafik səhv var

Seçilən mətn düzəliş üçün göndəriləcək: